?

Log in

 
 
08 September 2010 @ 05:41 pm
 
I have no idea why the forum is down. The host is reporting no problems. My other website is up and running. But I can't get to the forum at all -- not even through the control panel.

I'm working on it.

The nameservers changed and I had to give the new information to the domain registrar. It should be back up and working anywhere between now and Saturday, depending on how long it takes the change to propagate throughout the internetland. WE HAVE LIFTOFF!

They swear they emailed me about this, but I went back through all my hosting stuff and couldn't find it.

When we decide on a name for the zine I'll register the domain THROUGH the host and not through a third-party so we won't have this problem later.
 
 
Current Mood: frustratedfrustrated
 
 
 
Mjnoxika on September 8th, 2010 11:28 pm (UTC)
I was just about to come and ask if it was just me having problems, apparently not. Hope it all gets resolved soon. :)
Susie for shortlei_che_sogna on September 10th, 2010 07:16 am (UTC)
...Wait, should it be working now? It's still not working for me.
Mj: Stock; Hairnoxika on September 29th, 2010 02:27 pm (UTC)
Okay, I have been trying all day to access the forum to no avail. I got a shiny, shiny new computer but alas, with all its shininess, it doesn't remember my passwords to things and double alas, neither do I. I reset my password three times and have tried a million times and nada. Should I just sign up for a new account or.... help forum-god-like-person. >=/
It might be Morgantheninth on September 29th, 2010 03:19 pm (UTC)
I'll email you with a new password.

Done! And also sent as a private message on LJ.

Edited at 2010-09-29 03:23 pm (UTC)
Mjnoxika on October 1st, 2010 10:30 am (UTC)
Thank you so much, it worked. :)